Olin herkkä ja tunnollinen lapsi. Murrosikään tullessa minulla oli mukana jo monia allergioita. Yläasteella sain purentakiskot narskutteluun ja silmälasit hajataitoisuuteen, allergialääkkeet ja astmapiiput kuuluivat myös perusvarusteluun. Olin usein voimaton ja stressaannuin herkästi. Urheilin ja liikuin paljon, mutta minun täytyi säästellä jatkuvasti voimiani, sillä rasittuessani liikaa minulle nousi kuume ja tulin kipeäksi. Opin varomaan ja säästelemään voimiani.

17- vuotiaana löysin homeopatian, jonka avulla pääsin eroon astmapiipuista ja vointini parani vitamiini- ja hivenainelisien myötä. Viimeistään silloin sukelsin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin etsintään. Matka on ollut pitkä. Sen aikana olen lukenut valtavan määrän kirjoja, kehon ja etenkin mielen hyvinvointiin liittyen sekä opiskelut ja etsinyt itseäni monessa eri paikassa. Valmistuin lähihoitajaksi 2001, välivuotta vietin eräopaslinjalla Kajaanissa ja terveydenhoitajaksi valmistuin 2007. Tämän jälkeen työskentelin sijaisena eri työpaikoissa lastenneuvolasta vanhustenhoitoon ja viimeiseksi pari vuotta diabeteshoitajana. Nautin myös suuresti lastemme hoitamisesta kotona.

2016 aloitin työt Kehon Viisaus toiminimellä. Keskityin silmien, kehon ja mielen hyvinvointiin. Muutokseen sairaanhoitajan työstä hyvinvointialan yrittäjäksi minua johdatti vuoden Mindfulness-koulutus, 3 vuoden Perinteinen jäsenkorjaaja- kolulutus, sekä Rosen-terapia opintojen aloittaminen. Oivallettuani enemmän olemisesta ja kehon ja mielen toiminnasta, en pystynyt enää tekemään diabeteshoitajan työtä. Ristiriidat työn ja sisäisen totuuteni välillä olivat liian suuria.

Löydettyäni luonnollisen näkemisen, mullistui näkemykseni mahdollisuudesta vaikuttaa omaan elämään ja kehoon. Olin ollut 18 vuotta täysin riippuvainen silmälaseistani, joten oli uskomattoman voimaannuttavaa huomata, kuinka pystyin itse oppimaan niistä eroon. Opin käyttämään silmiäni oikein, kuulemaan niiden viestit ja näkemään rennommin ja laajemmin.

Arvostan vapauden ja voiman tunnetta, joka syntyi, kun sai purettua itseltään kaikki lääkkeiden ja apuvälineiden (lasit ja purentakiskot) käyttötarpeet. Viimeisimpänä vielä ruoka-ainerajoituksetkin, kiitos siitä Maria Nordinin Eroon Oireista kurssille.

Luotan kehoni viisauteen. Uskon, että keho voi toimia optimaalisesti, kun olen valmis kohtaamaan mielessäni olevat pelot ja päästämään irti niiden eri muodoista. Kehoni varastoi ja kantaa mukanaan kaikki mielessä olevat kivut, pettymykset ja menneet kokemukset. Se varastoi tunteet, joilla ei ole ollut tilaa tulla nähdyksi. Kantaa niitä rakkaudella, kunnes olen valmis ne kohtaamaan, antamaan anteeksi ja päästämään irti. Nämä harjoitukset jatkuvat päivittäin ja ovat syy rakastaa ja arvostaa tätä ihmeellistä kehoa, joka on aina rehellinen ja puolellani.

Nyt saan tehdä sitä minkä koen oikeaksi. Iloitsen Kehon Viisaudesta ja siitä, että voin käyttää taitojani ja jakaa oppimiani ja hyviksi havaitsemiani asioita myös laajemmin toisten hyväksi. Ohjaan Kirkas näkö luonnollisesti -kursseja ja niihin tärkeänä osana kuuluvaa rentoutumista ja läsnäolon taitoa.