Meidät on luotu toimiviksi ja terveiksi. Kehomme viestii meille jatkuvasti asioita, mutta olemmeko valmiita kuulemaan. Sydän, keuhkot, silmät ja kaikki muut elimet tekevät joka hetki kaikkensa meidän hyväksemme. Voimmeko kuvitella pystyvämme itse säätelemään kaikkia kehon toimintoja yhtä hyvin. Se huolehtii elintoiminnoistamme joka päivä, tunti ja minuutti ilman lepotaukoja, koko elämämme ajan. Kehomme on ihmeellinen! Ainutlaatuinen ja viisas!

Perustin yritykseni Kehon Viisauden jakaakseni tietoa silmien luonnollisesta toiminnasta  ja siitä kuinka voimme elää kehoamme kuullen ja kunnioittaen. Tavoitteena on lisätä rentoutta ja iloa elämään. Rentous on avainasemassa terveessä ja energisessä arjessa. Tämä pätee sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

Pitkään jatkuva stressi, kiire ja kuormittava arki aiheuttavat jännityksiä kehoomme. Lihaskireydet taas luovat kipuja ja liikerajoituksia ja pitkään jatkuneina myös pysyviä kulumamuutoksia nivelissä. Keho on kokonaisuus päästä varpaisiin, ja kaikki vaikuttaa siinä kaikkeen. Tämän vuoksi ihmistä on pysähdyttävä katsomaan ja kuulemaan kokonaisuutena oireiden hoitamisen sijaan. Tällöin on mahdollisuus aitoon paranemiseen ja hyvään elämään.