Järjestämme erilaisia tilaisuuksia ja kursseja tuodaksemme luonnollisen näönhuoltamisen ja näkemisen ihmisten tietoisuuteen. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni voi kokea pieniä ja suuria oivalluksia silmiensä ja sitä kautta myös olemisen tapansa ja itsensä suhteen. Tulevat tapahtumat löytyvät sivun alalaidasta.

Kirkas näkö -kurssi

Kirkas näkö- kurssiin olen koonnut tärkeimmät löytämäni tiedot sekä omat oivallukseni luonnolliseen näkemiseen ja sen harjoittamiseen liittyen. Kurssilla saat ohjauksen ja kaiken tukeni, jonka avulla voit oppia itse vaikuttamaan näköösi ja samalla parantamaan hyvinvointiasi yleisesti.

Saat uutta innostavaa tietoa näkemisestä aiemman oppimasi käsityksen rinnalle. Tapausesimerkit innostavat ja auttavat ymmärtämään, että oman näön parantaminen on todella mahdollista! Kurssilla käymme läpi kuinka näemme ja miten meidän olisi hyvä käyttää silmiämme. Tätä selkiyttää silmän ja sen ympäristön anatomiaan tutustuminen. Käytännön näönparanemista tukevat erilaiset harjoitteet, joilla tuetaan silmän normaalia toimintaa.

Kurssilla opetetut asiat pohjautuvat lääkäri William Batesin 1920-luvulla kehittämään metodiin, sekä hänen työtänsä jatkaneiden silmälääkäreiden tutkimuksiin, työhön ja heidän kirjoittamiinsa kirjoihin.

Tulevat tapahtumat

Klikkaa tapahtumaa nähdäksesi tarkemmat tiedot.

Minä Olen -messut Helsinki

Kirkas näkö -workshop Joogakoulu Sanmaya, Seinäjoki 22.2 klo 11-13