Kehon viisaus
Antilantie 10 B
60800 Ilmajoki
Puh: 040 7188 934
Email: riikka[at]kehonviisaus.fi

Ilmoittautumiset ja kysymykset liittyen Kirkas näkö luonnollisesti -kursseihin sekä ajanvaraukset Rosen-hoitoihin voi tehdä soittamalla tai sähköpostitse. Tietoa löytyy myös Facebookista!

Minä

Olin herkkä tunnollinen lapsi. Ala-asteen loppupuolella minua alkoivat vaivata allergiat ja lukioikään mennessä tarvitsin jo astmapiippua. Olin usein voimaton ja stressaannuin herkästi. Olin hyvin urheilullinen, mutta minun täytyi säästellä jatkuvasti voimiani, sillä rasittuessani liikaa minulle nousi kuume ja tulin kipeäksi. Opin varomaan ja säästelemään voimiani. 17- vuotiaana löysin homeopatian, jonka avulla pääsin eroon astmapiipuista ja vointini parani vitamiini- ja hivenainelisien myötä. Viimeistään silloin sukelsin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin etsintään. Matka on ollut pitkä. Sen aikana olen lukenut valtavan määrän kirjoja, kehon ja etenkin mielen hyvinvointiin liittyen sekä opiskellut ja etsinyt itseäni monessa eri paikassa. Valmistuin lähihoitajaksi 2001, välivuotta vietin eräopaslinjalla Kajaanissa ja terveydenhoitajaksi valmistuin 2007. Tämän jälkeen työskentelin sijaisena eri työpaikoissa lastenneuvolasta vanhustenhoitoon ja viimeiseksi pari vuotta diabeteshoitajana. Nautin myös suuresti lastemme hoitamisesta kotona. He ovat arvokkain aarteemme maanpäällä ja tämä on näkynyt myös päätöksiä tehdessämme.

Perinteisen jäsenkorjauksen 3-vuotisen koulutuksen aloitin tammikuussa 2014 ja valmistun alkuvuodesta 2017. Vuoden Mindfulness -peruskurssi 2014-2015 vaikutti minuun paljon. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon löytyminen osaksi arkea on ohjannut minua oikeaan suuntaan. Mukaan kuuluu myös paljon funktionaalisen ravitsemuksen itsenäistä opiskelua ja suuria löytöjä allergioiden ja ruokavalion vaikutuksista mm. migreeneihin ja epileptisiin kohtauksiin. 2015 syksyllä aloitin Rosen-terapia opinnot, jonka myötä alkoi aito sisäinen eheytyminen. Nyt koen matkaavani voimaantuneena ja hyvinvoivana, iloiten mahdollisuudesta toteuttaa unelmiani. Matkaa olen toki tehnyt nuoresta asti pienin askelin kohti rennompaa ja energisempää elämää.

Nyt saan tehdä sitä minkä koen oikeaksi. Iloitsen Kehon Viisaudesta ja siitä, että voin käyttää taitojani ja jakaa oppimiani ja hyviksi havaitsemiani asioita myös laajemmin toisten hyväksi. Ohjaan luonnollisen näkemisen kursseja ja niihin tärkeänä osana kuuluvaa rentoutumista ja läsnäolon taitoa.