Mikä Rosen-metodi?

Rosen-hoidossa ei niinkään hoideta, vaan autan sinua kohtaamaan ja tunnistamaan erilaisia jännityksiä kehossasi kosketuksen avulla. Hyväksyvä ja läsnäoleva ilmapiiri hoidon aikana auttaa sinua saamaan kosketuksen kehoosi ja tunteisiisi. Keho kantaa kaikki ne tunteet, joita emme ole pystyneet kohtaamaan.

Tutustuin Rosen-metodiin kesällä 2015 ja se muutti elämäni. Sain yllättäin kohdattua tunteita, joita olin kantanut taakkana kehossani lähes koko elämäni ajan. Olin kokenut uupumusta ja monenlaisia fyysisiä oireita, jotka rajoittivat elämääni. Innostuin opiskelemaan Rosen-terapiaa ja olen saanut siitä suuresti apua matkaani omaksi itsekseni. Uusia elämää avartavia löytöjä tulee jatkuvasti vastaan itse hoidoissa käydessäni. Elämäni on  rennompaa ja iloisempaa, kun olen saanut purettua kireyksiä kehostani.

Teen nyt itse Rosen-hoitoja, sillä olen harjoitusjaksolla opiskeluissa. Toivon, että voin auttaa myös sinua tulemaan tietoisemmaksi ja sitä kautta vapautumaan jännityksistä, jotka eivät enää palvele sinua.

Olisiko nyt sinun aikasi pysähtyä tuntemaan ja keventää painolastia?

  ”Tässä menetelmässä on kysymys muuttumisesta - ihmisestä, joka luulemme olevamme - ihmiseksi, joka todella olemme.”
- Marion Rosen -

Hoidossa saatuja hyötyjä ovat esimerkiksi hengityksen vapautuminen ja rentoutuminen, fyysisten kireyksien ja kipujen paraneminen, yleisen hyvinvoinnin ja luovuuden lisääntyminen, omien tarpeiden ja valinnanmahdollisuuksien löytyminen sekä tunteiden tunnistaminen ja itsetuntemuksen lisääntyminen. 

Rosen-terapeutiksi opiskeleminen kestää vähintään 3-5 vuotta ja merkittävässä roolissa on oman prosessin eteneminen, joten jokainen opiskelija etenee omaan tahtiinsa. Opiskeluni aloitin syyskuussa 2015 ja olen nyt harjoitusjaksolla. Lisää tietoa Rosen-metodista http://rosenmetodi.fi/ ja sieltä löydät myös lähialueesi valmistuneet Rosen-terapeutit.

Kysy lisää hoidosta ja varaa aikasi 040 7188 934.