Kirkas näkö luonnollisesti -verkkokurssi

On ollut ihana herätä huomaamaan, kuinka  internet ja verkkokurssit tuovat maailman lähelle positiivisessa merkityksessä. Aiemmin näin netissä usein enemmän varjopuolia kuin valoa. Mutta kuten kaikki muukin maailmassa, niin myös suhtautumiseni internetiin ja sosiaaliseen mediaan, paljasti ehkä eniten minusta itsestäni. Koenko ulkoisen maailman uhkana vai kutsunko sieltä ilolla tietoa ja kokemuksia rikastamaan elämääni? Sitä saamme mitä tilaamme!

Minä päädyin tilaamaan muutamia verkkokursseja tässä vuosien mittaan ja joka kerta hämmästyin, miten paljon ne minulle antoivat.  Sain henkilökohtaista ohjausta juuri sopivaan aikaan sinne missä olin sen valmis ottamaan vastaan. Innostuin, vahvistuin ja tervehdyin monella elämän alueella. Kiitos!

Yksi kokeiluistani oli Maria Nordinin Eroon oireista -kurssi. Siinä oli monia lähellä sydäntäni olevia tuttuja juttuja ja monia huikeita uusia asioita.  Elämänlaatuni parani ja suhtautuminen ruokaan muuttui lähes päälaelleen kaikkien ruoka-ainerajoitusten varistessa pois.

Eipä siitä nyt sen enempää. Tämä vain johdantona pitkän suunnittelun, valmistelun ja työstön myötä syntyneeseeen Kirkas näkö luonnollisesti -verkkokurssiin.  Toivon, että voin tarjota sinulle yhtä innostavan ja vahvistavan kurssin, kuin parhaat itse käymäni. Olen koonnut kurssille viiden vuoden opiskelut ja kokemukseni luonnollisesta näkemisestä voidakseni ojentaa ne eteenpäin.  Kurssi alkaa 30.11 ja on tehty yhteistyössä Maria Nordinin kanssa hänen Free to Heal -verkkokurssipohjalleen.

Klikkaa kuvaa lukeaksesi lisää kurssista.

Toivon sinulle rentoa alkutalvea ja loistetta silmiisi!

Riikka