Uusivuosi 2018

Tänä vuonna monilla meistä on mahdollisuus tehdä suuri hyppäys kohti sisäistä tasapainoa, aitoutta ja sydämen viisautta. Monet myös löytävät oman ”heimonsa” eli lähelleen ihmiset, joiden kanssa voi kasvaa ja käydä aidosti läpi tätä ihmisenä olemisen matkaa.

Tämän suuntaisen ennustuksen luin alkanutta vuotta koskien ja voi kuinka oikealle se tuntuukaan. Ystävyydessä ja ryhmän tuessa on voimaa, joka saa epävarmuutta ja pelkoakin herättävät askeleet tuntumaan helpommille ottaa.

Välillä ei ole helppoa kohdata itsensä kaikkia puolia myötätuntoisesti rakastaen. Niiden epämiellyttävämpien tunteiden takana tai käsikädessä niiden kanssa loistavat kuitenkin suurimmat mahdollisuutemme. Mahdollisuus olla eheä, iloiten kaikista puolista itsessämme ja antaen niiden näkyä. Kaikkia niitä tarvitsemme kasvaaksemme omaksi kokonaiseksi itseksemme.

Tervetuloa ilo, rohkeus, kiukku, kateellisuus ja hylätyksi tulemisen pelko, uteliaisuus, innostus, RAKKAUS ja joka ikininen tunteiden vivahde ja puuska. Uskalletaan tuntea ja kohdataan sekä itsemme että toisemme myötätuntoisesti ja uteliaan kiinnostuneina! Muistaen, että kaikki mitä toisesta peilaamme, löytyy myös meistä itsestämme, sekä kurjemmat, että ihanimmat piirteet. =D Jännittävä vuosi alkamassa, kohdataan! <3

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *