Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Toiminallinen näkeminen

(Behavioral Vision) 

 

Moni silmälääkäri, kuten William Bates ja Roberto Kaplan onnistuivat parantamaan näkönsä ja pääsemään silmälaseistaan eroon, menetelmän kehittämisestä ja opettamisesta tuli heidän elämäntyönsä. 

 

USA:ssa on yli 3000 luonnolliseen näkemiseen erikoistunutta silmälääkäriä ja optikkoa. 

 

Euroopassa alan ammattilaisia on tietojeni mukaan eniten Saksassa. Heitä löytyy monista maista, toivottavasti pian myös Suomesta! Tukholmassa on jo luonnolliseen näkemiseen erikoistunut silmäasema.

 

Englanninkielisiä tutkimuksia ja kirjoja aiheesta on paljon. 

 

Linkkejä englanninkielisille sivuille:

- Better Vision

- Natural Vision Improvement

- Vision of Joy

Yhteystiedot

Kehon Viisauden toimipiste sijaitsee  osoitteessa Antilantie 10 B, Ilmajoki,  Pihaan vievälle kujalle käännytään Antilantieltä punaisen pienen mökin (12) ja punaisen tiilitalon (10) välistä.  Meidän pihaamme on kulku  punaisen (10A) talon pihan sivusta.  Loppusuoralla on monta mutkaa, mutta sitten jo oletkin keltaisen 10B talon pihassa.


Ilmoittautumiset ja kysymykset liittyen Luonnollisen näkemisen -kursseihin sekä ajanvaraukset jäsenkorjaushoitoihin voi tehdä soittamalla  040-7188 934, sähköpostitse osoitteesta riikka.karjanlahti@gmail.com tai täyttämällä alla oleva lomakeen. Tietoa löytyy myös https://www.facebook.com/kehonviisaus/.

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.