Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Me emme voi opettaa ihmisille mitään,

me voimme vain auttaa heitä oivaltamaan asioita itse.

       

          - Galileo Galilei-

Eroon silmälaseista 

 

Luonnollisen näkemisen- kurssi on 6-viikon tehokas tuettu matka kirkkaampaan näkemiseen. Kurssilla saa uutta mullistavaa tietoa näkemisestä aiemman oppimamme käsityksen rinnalle. Tapausesimerkit innostavat ja auttavat ymmärtämään, että oman näön parantaminen on todella mahdollista! Käydään läpi myös kuinka näemme ja miten meidän tulisi käyttää silmiämme, silmän ja sen ympäristön anatomiaa, sekä erilaisia harjoitteita, joilla tuetaan silmän normaalia toimintaa. Kurssilla opetetut asiat pohjautuvat lääkäri William Batesin 1920-luvulla kehittämään metodiin, sekä hänen työtänsä jatkaneiden silmälääkäreiden tutkimuksiin, työhön ja heidän kirjoittamiinsa kirjoihin. 

 

 Kurssikokonaisuus

 

Kurssi sisältää lähiopetusta kolmena iltana, 2 tuntia kerrallaan (yht.6h). Kurssi päivät ovat kahden viikon välein ja tällöin jaetaan kurssimateriaali  aina seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Väliviikoilla, jolloin ei tavata kurssilainen saa sähköpostiviestin tukemaan harjoittelua. Kurssin aikana saa ottaa herkästi yhteyttä mikäli harjoituksista tai muuten omassa olossa jokin mietityttää.

Kurssin hintaan sisältyy edellä mainitut tapaamiset ja yhteydenotot, 43-sivuinen kurssimateriaali, joka pohjautuu William Batesin metodiin ja aiemmin kursseja Suomessa pitäneen Kalevi Karmitsan oppeihin. Pakettiin kuuluu myös harjoitusten tukena tarvittavat neulanreikälasit ja silmälappu.

 

Tällä hetkellä ei uusia ilmoitettuja kursseja kalenterissa.