Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Neulanreikälasien hyötyjä

- auttaa näkemään selvästi lähelle ja kauas
- eliminoi silmälasien aiheuttamaa stressiä ja jännitystä
- ehkäisee eteneviä taittovirheitä
- vähentää riippuvuutta silmälaseista
- aktivoi luonnollista kykyä nähdä selvästi
- edistää hyviä näkötapoja
- auttaa parantamaan näköä luonnollisesti
- rentouttaa sekä käytön aikana että sen jälkeen

 

Mitkä neulanreikälasit?

Neulanreikälaseissa ei ole läpinäkyvää lasia vaan musta levy, johon on porattu runsaasti pieniä reikiä. Katsoessasi reikien läpi, näet kohteet huomattavasti suuremmalla terävyysalueella kuin tavallisilla laseilla katsoessasi. Terävyysalueen laajeneminen tekee neulanreikälaseista hoitavat ja rentouttavat.

 

Ne toimivat juuri päinvastoin kuin silmälasit, jotka supistavat terävyysalueen verkkokalvon keskelle tarkan näön pisteeseen. Tällä alueella on vain 5% verkkokalvon valoreseptoreista, jonka seurauksena ne ylikuormittuvat, kun taas loput 95% soluista surkastuu ärsykkeiden puutteessa. Neulanreikälasit aktivoivat verkkokalvoa ja rentouttavat silmiä. Ne saavat laajemman alueen aivojen näkökuoressa aktivoitumaan kuin silmälasit.

 

Ohjeita neulanreikälasien käyttöön

 

Neulanreikälasit opettavat silmille rentoutumista uudella tavalla. Aluksi ne saattavat tuntua rasittavilta, koska ne haastavat silmän ja mielen etsimään uusia mahdollisuuksia näön parantamiseksi. Käytä laseja ensimmäisen viikon aikana 5-20 minuutin jaksoissa. Myöhemmin voit lisätä aikaa.

 

LIKINÄKÖINEN. Katsele laseilla paljon kauas, jännittämättä. Mitä kauemmin pidät katseen kaukaisissa kohteissa, esimerkiksi televisiossa, sitä suuremman sysäyksen parempaan silmäsi saavat, kun otat lasit pois. Jos neulanreiät lisäävät myös hyvin pienen tekstin näkyvyyttä, käytä reikiä myös lähilukuharjoituksiin.

 

PITKÄ- JA IKÄNÄKÖINEN. Reikälasit lukemiseen, tietokonetyöskentelyyn ja muuhun lähityöskentelyyn. Muista välillä kuvitella ja vakuutella itsellesi, että paljas näkösikin voi kohta olla yhtä tarkkapiirteinen. Mieli alkaa järjestää näköäsi siihen suuntaan.

 

HAJATAITTOISUUS. Neulanreiät mitätöivät sarveiskalvon vääristymistä johtuvan hajataittoisuuden ja sen aiheuttaman epäselvyyden. Siksi hajataittoinen silmä pystyy näkemään yhtä terävästi kuin viereinen "terve" silmä. Mielen on helpompi lasien ansiosta kouluttaa silmää puristavia lihaksia vähentämään väärää puristusta.