Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Toiminallinen näkeminen

(Behavioral Vision) 

 

Moni silmälääkäri, kuten William Bates ja Roberto Kaplan onnistuivat parantamaan näkönsä ja pääsemään silmälaseistaan eroon, menetelmän kehittämisestä ja opettamisesta tuli heidän elämäntyönsä. 

 

USA:ssa on yli 3000 luonnolliseen näkemiseen erikoistunutta silmälääkäriä ja optikkoa. 

 

Euroopassa alan ammattilaisia on tietojeni mukaan eniten Saksassa. Heitä löytyy monista maista, toivottavasti pian myös Suomesta! Tukholmassa on jo luonnolliseen näkemiseen erikoistunut silmäasema.

 

Englanninkielisiä tutkimuksia ja kirjoja aiheesta on paljon. 

 

Linkkejä englanninkielisille sivuille:

- Better Vision

- Natural Vision Improvement

- Vision of Joy

Kehon Viisaus

Meidät on luotu toimiviksi ja terveiksi. Kehomme viestii meille jatkuvasti asioita, mutta olemmeko valmiita kuulemaan. Sydän, keuhkot, silmät ja kaikki muut elimet tekevät joka hetki kaikkensa meidän hyväksemme. Voimmeko kuvitella pystyvämme itse säätelemään kaikkia kehon toimintoja yhtä hyvin. Se huolehtii elintoiminnoistamme joka päivä, tunti ja minuutti ilman lepotaukoja, koko elämämme ajan. Kehomme on ihmeellinen! Ainutlaatuinen ja viisas!

 

Perustin yritykseni Kehon Viisauden jakaakseni tietoa silmien luonnollisesta toiminnasta  ja siitä kuinka voimme elää kehoamme kuullen ja kunnioittaen. Tavoitteena on lisätä rentoutta ja iloa elämään. Rentous on avainasemassa terveessä ja energisessä arjessa. Tämä pätee sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

 

Pitkään jatkuva stressi, kiire ja kuormittava arki aiheuttavat jännityksiä kehoomme. Lihaskireydet taas luovat kipuja ja liikerajoituksia ja pitkään jatkuneina myös pysyviä kulumamuutoksia nivelissä. Keho on kokonaisuus päästä varpaisiin, ja kaikki vaikuttaa siinä kaikkeen. Tämän vuoksi ihmistä on pysähdyttävä katsomaan ja kuulemaan kokonaisuutena oireiden hoitamisen sijaan. Tällöin on mahdollisuus aitoon paranemiseen ja hyvään elämään.